Wij doen er alles aan om de service zoals je die van ons gewend bent door tezetten. Hierbij staat uiteraard de gezondheid van de mens voorop en handelen wij naar de regels en richtlijnen van het RIVM.

Wij worden nog steeds erg blij van nieuw talent en daarom kun je op de vacatures die op de website staan nog gewoon reageren! Graag zelfs! 

 Wat verandert er dan wel?

  • De gesprekken met kandidaten zullen digitaal  worden gevoerd (via video of telefonisch).
  • Wij focussen ons momenteel alleen op het vinden van ervaren Store Managers en verkoopmedewerkers.

 Voor vragen kun je contact opnemen met onze recruiters, via het e-mailadres: vacatures@shoeby.nl.

Shoeby is dé winkelketen en webshop in mode voor zowel dames, heren als kids. Het modebedrijf dat ooit lokaal begon op zeventig vierkante meter is inmiddels uitgegroeid tot een modeconcern met eigen merken én met meer dan 200 winkels.

Lees meer


Werken bij Shoeby doe je maar op één manier: Samen! Om zoveel mogelijk klanten blij te maken, is de samenwerking tussen de winkels en de afdelingen op het Service Center erg belangrijk. Want zoals ze zeggen: teamwork makes the dream work!

Lees meer

Op zoek naar een stage? Bij Shoeby zit je goed! Een stage bij Shoeby is jezelf ontwikkelen en meegroeien met het bedrijf. Je wordt bij ons goed begeleid en je krijgt alles mee in jouw vakgebied. Je behoort er echt toe en samen met jou maken wij Shoeby nog groter!

Lees meer


BEN JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Vind jouw nieuwe baan! Kijk snel of er een passende vacature staat voor jou.