Stage en afstuderen

Groei als stagiair(e) met ons mee! Wij bieden stages aan op elk niveau en er zijn bij ons dus altijd kansen voor leergierige studenten. zo bieden wij stages en leerplekken aan op mbo-niveau en meewerkstages en duaalplekken op hbo- en wo-niveau. 

Jouw BOL-stage in onze winkel

Start jouw leerzame stage bij Shoeby onder begeleiding van een ervaren praktijkbegeleider. Onze winkels zijn erkende leerbedrijven voor verschillende opleidingsniveaus. Wij bieden diverse BOL-stages voor minimaal twee dagen per week aan voor mbo-niveau 2, 3 en 4 in detailhandel/mode.

 

Jouw BBL-stage in onze winkel

Wil jij liever leren in de praktijk? Dat kan! Wij bieden zelfstandige, uitdagende en veelzijdige leerwerkplekken aan in onze winkel bij jou in de buurt. Je zal worden begeleid en alle facetten van het verkoop-vak leren. 

 

Jouw stage op MBO, HBO, en WO-niveau

Volg jij een opleiding richting fashion, styling, communicatie, marketing, economie, HR of IT? Bij ons op het Service Center in Rosmalen bieden wij verschillende stages aan. Jij krijgt een volwaardige en veelzijdige werkplek waarin je alle facetten van jouw vakgebied zal leren. Je draait volledig en zelfstandig onder goede begeleiding mee binnen jouw afdeling. Daarnaast zijn er binnen Shoeby ook mogelijkheden voor HBO duaal-studenten. 

 

Ben jij op zoek naar een stage bij Shoeby? Kijk via onderstaande link welke stageplekken er op dit moment beschikbaar zijn.