Er is werk aan de winkel! Bij ons kun je aan het werk als shopmanager, verkoopmedewerker, weekendhulp of taakassistent. Belangrijke functies en wat Shoeby betreft; de belangrijkste! Je geeft klanten stijladvies, bent gastvrouw of heer en helpt en bedenkt samen met jouw team (lokale) activiteiten om de omzet te verhogen. Maar bovenal geef jij Shoeby een gezicht en zorg je voor de ultieme winkelbeleving van de klant!


Bekijk vacatures


Bij Shoeby werken onze HR professionals aan één gezamenlijk doel: 'Happy People!'. Hier worden de krachten van 3 disciplines gebundeld: talentmanagement, human capital en human performance. HR bewaakt de Shoeby cultuur en zorgt voor het behoud van de juiste arbeidsomstandigheden, werving van nieuwe talenten, de ontwikkeling van medewerkers en het optimaal benutten van ieders talenten.


Bekijk vacatures


Bij marketing en concept vind je de creatieve breinen. De juiste promotie van Shoeby is key, denk hierbij aan: tv-campagnes, folders, social media, content voor op de website en samenwerkingen voor collecties. Of het nu gaat om mailings naar klanten, het organiseren van events, het inzetten van lokale marketing en landelijke tv-commercials of het schieten van het mooiste beeldmateriaal in onze eigen fotostudio, deze afdeling doet het allemaal én met succes!

Bekijk vacatures

This is where the magic happens! Van het design op de tekentafel tot die kledingset in de winkel. Onze teams van inkoop en styling werken samen om voor elk seizoen een nieuwe toffe collectie voor onze eigen dames-, heren- en kidsmerken te creëren. Onze stylisten spotten trends en verwerken dit in hun producttekeningen. Op basis daarvan kan inkoop de producten inkopen bij een van onze leveranciers in de verschillende productielanden. Na een grondige kwaliteitscontrole zijn de producten ready to buy in winkels én via de webshop.

Bekijk vacatures

Achter de schermen moet het gebeuren. Zonder deze afdeling geen Shoeby. Onze logistieke missie is zo efficiënt en snel mogelijk de producten van ons magazijn naar de winkel of bij de klant thuis te krijgen. Onze facilitaire afdeling heeft een echte hands-on mentaliteit en zorgt voor een veilige en werkbare werkomgeving. Zij maken zich hard voor onder andere huisvesting, de lunch for heroes, beveiling, schoonmaak en nog zoveel meer. 


Bekijk vacatures

Hier werken onze online en software goeroes. Ons ambitieuze e-commerce team heeft inmiddels gezorgd voor een vermelding in de top 20 van beste Nederlandse e-commerce websites! Zij zorgen voor een interactieve online belevingswereld om onze klanten een optimaal beeld van de collecties te geven. Het ICT team zorgt voor het stroomlijnen van alle ICT voorzieningen, technische support en het innoveren van de techniek. Zij zijn dus diegene die je moet hebben als jouw laptop of kassa kuren heeft.

Bekijk vacatures

Windowshopping at his best! Onze visual merchandisers zorgen door het hele land voor creatieve etalages waar onze klanten door naar binnen getrokken worden! Zij verzorgen de gehele uitstraling en presentatie van de winkel én de collectie vanuit commercieel oogpunt. Zowel in de winkels als op het Service Center zie en ruik je de look en feel van Shoeby.


Bekijk vacatures

Service met een hoofdletter S! Dat is waar ons service team, die je met een glimlach verwelkomt bij binnenkomst van ons Service Center, voor staat. Zij zorgen ervoor dat het dagelijks werk in de winkel én de shoppingervaring van onze klanten zo makkelijk mogelijk worden gemaakt. Zij beantwoorden vragen over artikelen, leveringen, betalingen en klachten via telefoon, e-mail, social media en webshop.

Bekijk vacatures

Alles wat met geld te maken heeft binnen Shoeby: they know it. Zij verzorgen de financiële administratie zoals debiteuren-, crediteuren- en salarisadministratie. Ons finance team draagt zorg voor het leveren van financiële rapportages aan directie, management en externe partijen. Én zij zorgen natuurlijk ook voor een juiste uitbetaling van ons verdiende salaris. 


Bekijk vacatures