Dit is Shoeby

Shoeby is hét modeconcern voor vrouwen, heren en kids. Een hecht familiebedrijf met ondernemersmentaliteit en het enthousiasme om constant te blijven innoveren. Shoeby volgt geen retailtrends maar zet ze. Altijd vol energie en met een fanatiek team, want successen behalen we samen. En hoe! Shoeby heeft meer dan 200 fysieke winkels een webshop en verkoopt op verschillende marketplaces en is daarmee voor iedereen dichtbij. Onze personal shoppers bezorgen iedere klant een heerlijk modemoment en staan met persoonlijk stylingadvies klaar.


Servicegericht

'Alle aandacht voor klant en medewerkers'

Wij denken en handelen met focus op onze klant, zijn behulpzaam en tonen persoonlijke aandacht. Wij zijn altijd bereid om anderen te helpen en gaan altijd voor het beste advies en de beste oplossing. Dit voor zowel de klant als onze collega's.


Betrokken

'Persoonlijke aandacht & winnaarsmentaliteit'

Wij weten wat er speelt, doen graag een stapje extra voor zowel de klant als collega's. Wij zijn betrokken bij elkaar en werken aan een gezamenlijk doel, waarbij we altijd doorgaan tot we winnen. Dit doen we vol energie en met veel enthousiasme!


Authentiek

'Ben uniek, jezelf en oprecht'

Wij vinden het belangrijk dat werknemers trouw zijn aan hun eigen persoonlijkheid, niet bang zijn om hun mening te uiten, trots zijn op hun eigen talenten en dankbaar voor wat er al is.


Plezier

'Samenwerken & humor'

Wij werken hard maar hebben veel lol en vieren samen successen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met plezier naar het werk gaat!


Ondernemend

'Wij gedragen ons als winnaars en ondernemers'

Wij blijven onszelf ontwikkelen, zien fouten als leermomenten, feedback en kennisdeling als norm en nemen grote verantwoordelijkheden. Wij nemen initiatief, tonen lef en kunnen goed omgaan met veranderingen. Kortom: wij gedragen ons als winnaars en ondernemers!

 

HERKEN JIJ JEZELF IN DEZE WAARDEN?