Shoeby cultuurwaarden

Shoeby is dé winkelketen en webshop in mode voor zowel dames, heren als kids. Het modebedrijf dat ooit begon op zeventig vierkante meter is inmiddels uitgegroeid tot een modeconcern met meer dan 200 winkels kriskras door Nederland. Shoeby staat voor winkelbeleving, service, een collectie die altijd on-trend is en persoonlijke aandacht voor medewerker en klant!


Shoeby is een familiebedrijf, een hechte no nonsens organisatie. Dit voel en proef je overal en zie je terug in de vijf cultuurwaarden. 


Servicegericht

'Alle aandacht voor klant en medewerkers'

Wij denken en handelen met focus op onze klant, zijn behulpzaam en tonen persoonlijke aandacht. Wij zijn altijd bereid om anderen te helpen en gaan altijd voor het beste advies en de beste oplossing. Dit voor zowel de klant als onze collega's.


Betrokken

'Persoonlijke aandacht & winnaarsmentaliteit'

Wij weten wat er speelt, doen graag een stapje extra voor zowel de klant als collega's. Wij zijn betrokken bij elkaar en werken aan een gezamenlijk doel, waarbij we altijd doorgaan tot we winnen. Dit doen we vol energie en met veel enthousiasme!


Authentiek

'Ben uniek, jezelf en oprecht'

Wij vinden het belangrijk dat werknemers trouw zijn aan hun eigen persoonlijkheid, niet bang zijn om hun mening te uiten, trots zijn op hun eigen talenten en dankbaar voor wat er al is.


Plezier

'Samenwerken & humor'

Wij werken hard maar hebben veel lol en vieren samen successen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met plezier naar het werk gaat!


Ondernemend

'Wij gedragen ons als winnaars en ondernemers'

Wij blijven onszelf ontwikkelen, zien fouten als leermomenten, feedback en kennisdeling als norm en nemen grote verantwoordelijkheden. Wij nemen initiatief, tonen lef en kunnen goed omgaan met veranderingen. Kortom: wij gedragen ons als winnaars en ondernemers!


HERKEN JIJ JEZELF IN DEZE WAARDEN?

Vind jouw nieuwe baan! Kijk snel of er een passende vacature staat voor jou.