Redenen om bij Shoeby te werken
Er zijn zoveel redenen om bij Shoeby te willen werken. We hebben er hier een aantal voor je op een rij gezet:

Werken bij Shoeby is: All eyes on you!

Bij Shoeby werken er elke dag meer dan duizend medewerkers die samen hun passie uitdragen en elkaar inspireren. Hier is alle aandacht voor! Wij hebben transparante, korte communicatielijnen en er is volop ruimte voor persoonlijke aandacht! Samen met jou en je collega’s streven we naar een open bedrijfscultuur waar wij elkaar helpen. Want Shoeby heeft als werkgever een belangrijk doel, namelijk All eyes on you!

Wij investeren in jou

Shoeby luistert naar en investeert in jouw wensen en ambities. Zo hebben wij onze eigen Fashion Academy die jou vanaf de start van jouw loopbaan bij Shoeby begeleidt en ontwikkelt door middel van opleidingen, trainingen en scholing op maat. Jij staat bij Shoeby voorop.

Daarnaast bieden wij een goed salaris, bonussen en een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een aantrekkelijke pensioenregeling en kortingen op verschillende collectieve verzekeringen als inboedel-, auto- en ziektekostenverzekering. Ook bieden wij de sportievelingen op ons Service Center de mogelijkheid tot bedrijfssport als spinning en bootcamp. En voor modeliefhebbers misschien wel het belangrijkste: je krijgt een hoge personeelskorting op al onze collecties!

Wij zijn flexibel

Of je nu liever fulltime, parttime of juist wekelijks variabele uren werkt, bij ons is alles hierin mogelijk! Aan jou de keuze. We hebben namelijk meer dan voldoende mogelijkheden om je baan ‘aan te kleden’ zoals jij die het liefst zou willen zien.

Samen maken wij het succes!

Wil jij samen met ons Shoeby naar een hoger niveau tillen? Dan willen wij jou graag leren kennen! Waar wacht je nog op? Join our team!

Wij gaan elke dag met plezier naar ons werk

Werken bij Shoeby is ‘fun’! Zo werk je samen met een gezellig team en bouwen jullie er elke dag samen een feestje van! We kennen geen dresscode en er is geen hiërarchie. Wij houden van korte lijntjes en daarbij geldt: iedereen heeft en houdt een eigen identiteit. Er is ruimte voor eigen initiatief. Eenmaal aan de slag bij Shoeby zul je het ‘Shoeby gevoel’ zelf ervaren. Op de website kan je alvast kennismaken met onze collega’s!